Warning: The magic method EdgeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/a/4/bronsontattoo.be/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edge-instagram-api.php on line 90 Home – Bronson Tattoo & Piercing

Welkom bij Bronson Tattoo & Piercing!

De shop bestaat sinds 2018 en is gelegen in het hartje van Lokeren: Kerkstraat 13.
We helpen graag bij het uitwerken van originele tattoos, op basis van jouw ideeën en wensen. Ook voor piercings kan je bij ons steeds in uiterst hygiënische omstandigheiden terecht!

 

Opgelet! Omwille van de Corona maatregelen, werken we voorlopig énkel op afspraak. Zowel voor Tattoo, Piercing als voor de verkoop van juweeltjes en het bespreken van je tattoo. Stuur ons gerust een email of contacteer ons via facebook of instagram om een afspraak te maken!

Happy Clients

★★★★★

Dermal laten plaatsen , ging heel vlot en hygiënisch. En een supervriendelijke dame !!! heel professioneel . Ik kom zeker nog terug

★★★★★

Vanaf het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je buiten wandelt zeer relax en ontspannen sfeer. Was mijn eerste keer en wist niet aan wat ik me mocht verwachten, maar alles werd goed uitgelegd en zijn heel bekwaam. Een echte aanrader voor iedereen! Bronson tattoo is the place 2be.

★★★★★

 

Super content van hun werk . Twijfel niet en spring daar maar binne als je een id mee hebt zullen ze het wel uitwerken!!!! Met zen allen daarheen

★★★★★

 

Super goed ontvangen, tattoo stond er heel vlot op en toffe babbel tussendoor. Resultaat is echt heel mooi en volledig mijn ding. Ik kom zeker nog eens terug!

★★★★★

 

Ik kwam per toeval terecht bij deze shop(Halleluja!) Toen ik voor een gesloten deur stond bij een andere shop in de buurt binnen de voorziene openingsuren ben ik even wat verder gereden. Kortom: geluk bij een ongeluk!

Super vriendelijk onthaal bij de uitbaatster. Ik ging voor een conch piercing. Ze nam tijd om te praten, uitleg te geven en het was een enorm informele, huiselijke sfeer.

De shop zelf is ruim en ontzettend gezellig ingericht. Alles was netjes.

Zeker en vast een aanrader!